Utvändig målning

FasadmålningGår du i tankar om att måla om din stuga, villa eller radhus? Då har du kommit rätt! En utvändig fasadmålning av ditt hus bör göras med jämna mellanrum för att ge ett så bra skydd som möjligt. Det gäller främst trähus, men även stenhus har en tendens att flagna färg efter några år. Hur länge färgen håller beror mycket på vilken färg som använts, hur ytan är grundbehandlad samt hur pass noga och vältäckande färgen har målats. Vi har en mängd nöjda kunder i Uppsala med omnejd som vi hjälpt med att måla om fasader samt annat utvändigt måleri.

Eftersom trä är ett levande material som är känsligt mot fukt och smuts, är det extra viktigt att en träfasad underhålls på ett så bra sätt som möjligt. Som erfarna målare vet vi hur olika förutsättningar påverkar valet av material och vilka metoder som krävs för att få ett bra resultat. Men det som framförallt förenar våra tjänster är vår noggrannhet och känsla för detaljer. Väljer du att anlita oss att måla din fasad kan du vara säker på att inte behöva göra om det på många år framöver. Du slipper göra ett riktigt hästjobb och kan använda tiden till annat, samtidigt som du följer med i processen under arbetets gång.

När uppdraget är slutfört går vi tillsammans med dig som kund igenom arbetet och åtgärdar eventuella anmärkningar på plats. Detta, tillsammans med vår expertis gör att vi alltid lämnar ett snyggt, modernt och högkvalitativt arbete efter oss. Förutom att måla om husfasader så utför vi såklart andra typer av utvändig målning. Portar, träfasad, putsfasad eller staket – inget jobb är för svårt för oss. Vi arbetar nära dig som kund, bollar gärna tankar och idéer och andra saker som rör projektet. Allt för att ni ska vara nöjda med slutresultatet.

Låt oss hjälpa dig att återge ditt hus sin forna glans på ett hållbart sätt!